© - Sulis Praktijk
Wijzigingen voorbehouden

Praktijk adres

 

Bosstraat 88

3971 XG Driebergen

 

ingrid@sulispraktijk.nl

0343-532345

06-41779747

Ingrid Strang van Hees (1964)

Door de mensen om mij heen en door mijn eigen leven werd ik geconfronteerd met de beperkingen die het lichaam en de geest kunnen hebben. Zelf wilde ik graag meer dan ik waar kon maken. Verwachtingen en verlangens van mezelf en van anderen gaven bij mij vaak innerlijke conflicten en verwarring. Ik ontdekte dat het leven niet geheel maakbaar is en dat ik vooral moest leren ermee om te gaan.

 

Ik raakte gefascineerd door de samenhang van mijn lichaam, mijn gevoelens en mijn gedachten. Op veel plekken heb ik gezocht naar antwoorden en veel heb ik geleerd. Toch blijft het leven een mysterie voor mij, dat de moeite waard is om (steeds verder) te ontdekken.

 

1990 - Afgestudeerd aan de academie voor natuurgeneeskunde in Bloemendaal, als natuurgeneeskundige en lichaamsgericht therapeut

 

2006 - Afgestudeerd aan de academie voor haptonomie in Doorn, als haptotherapeut

 

Voortdurend volg ik verdere na- en bij- scholingen.

 

Van 2014 tot 2016 heb ik stage gelopen bij Rogier Zwijsen. Hij heeft in Driebergen de praktijk Ars Biomedica voor natuurgeneeskunde en bioresonantie.

 

De dans is voor mij de manier om mezelf te voeden en te uiten. Vele ervaringen heb ik in de dans mogen opdoen. Hiervoor ben ik Sietske Venema en de lesvormen ‘De Vijf Ritmes’ en ‘Open Floor’ erg dankbaar. Verder dank ik mijn collega’s Tink Kotterer en Connie Gervink voor hun inspiratie.